Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat
Prima pagina SDC Board General Manager
General Manager
General Manager Chief Financial Officer
In calitate de Director General al Software Development & Consulting, dl Dragos Florescu este responsabil cu stabilirea strategiei de afaceri si dezvoltarea companiei, supervizand in acelasi timp activitatea de consultanta software si dezvoltare a aplicatiilor din SDC in vederea asigurarii bunului mers al proceselor operationale si business ale companiei si al satisfactiei clientilor.

Activitatea d-lui Dragos Florescu cuprinde de asemenea si definirea planurilor de dezvoltare profesionala la nivel de companie, identificarea tendintelor si oportunitatilor din piata si imbunatatirea competentelor SDC in raport cu acestea.

Dl. Dragos Florescu s-a alaturat echipei Omnilogic in 2002 in calitate de instructor IT, ulterior fiind implicat in activitati de pre-sales si management de proiect. Din aceste pozitii a finalizat implementarea mai multor sisteme integrate la nivel national, activitate ce a presupus tehnologii diverse, de la dezvoltarea de portaluri si instrumente de Business Intelligence, pana la instalarea de sisteme nationale de comunicatii.

In cadrul grupului Omnilogic, Dl. Dragos Florescu a condus in perioada 2008 - 2012 Departamentul de Vanzari pentru Sectorul Public, administrand in aceasta perioada generarea unei cifre de afaceri in jurul a 200 de milioane de USD si implementand cateva proiecte de interes national avand ca si beneficari diverse autoritati nationale.

Dl. Dragos Florescu a preluat in 2012 functia de Director General in cadrul SDC, avand ca si obiectiv optimizarea si eficientizarea proceselor si definirea celor mai bune practici in raport cu obiectivele de business ale companiei. In cadrul echipei de lucru el coordoneaza consultanti experimentati, specialisti tehnici si manageri de proiect ce utilizeaza metodologii apreciate si recunoscute la nivel global.

Prima pagina SDC Board General Manager