Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat

Software Development & Consulting a primit de la IBM Romania "Premiul de excelenta pentru cel mai bun partener in vanzarea de produse software IBM in anul 2010"

IBM Romania a decernat, in cadrul IBM Business Partner Convention 2011, “Premiul de excelenta pentru cel mai bun partener in vanzarea de produse software IBM in anul 2010" - cu cel mai mare volum de afaceri si proiecte - companiei Software Development & Consulting (SDC). Aceasta este o confirmare a profesionalismului si competentelor de care SDC a dat dovada in cursul anului trecut. Premiul vine ca o recunoastere fireasca a abilitatilor companiei de a genera, gestiona si rezolva cu succes proiecte ce implica implementarea de solutii software IBM si nu numai.

Printre cele mai importante proiecte realizate de catre Software Development & Consulting in anul 2010, care au la baza tehnologie IBM, se numara: implementarea sistemelor de e-learning din cadrul universitatilor din Pitesti, Alba Iulia (Univ. 1 decembrie 1918), Sibiu (Univ. Lucian Blaga) si a sistemului informatic aferent biroului national SIRENE din cadrul Ministerului de Interne, unul dintre sistemele esentiale pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen.

In calitate de Director General al Software Development & Consulting, dl. Mihai Popescu a declarat: “Se implinesc 13 ani de la primul premiu IBM de acest fel primit de SDC si in acest interval compania a avut onoarea sa fie recunoscuta de 10 ori de catre IBM ca partener de elita in domeniul proiectelor software. Acest premiu si mai ales continuitatea efortului de dezvoltare a competentelor si capacitatilor SDC in parteneriatele strategice arata capabilitatea companiei de a-si atinge obiectivele pe termen mediu si lung. Mai mult, recunoasterea de catre marii parteneri internationali va ajuta SDC in actiunea de extindere pe piete externe, inceputa in cursul anului 2010 si considerate una dintre directiile strategice ale SDC.”

In cursul acestui an, SDC va face pasul catre piete noi, la nivel regional si continua efortul de dezvoltare a portofoliului de produse si solutii software pentru clienti. Fie ca este vorba despre solutii personalizate, pliate pe cerinte specifice sau de optimizare a proceselor de afaceri si reducere de costuri, SDC continua sa isi extinda competentele profesionale pentru a raspunde adecvat nevoilor companiilor private cat si institutiilor publice, in demersul lor de a livra servicii de calitate catre clienti si a-si creste gradul de eficienta.

Despre Software Development & Consulting:
Software Development & Consulting (SDC) este o companie cu capital integral românesc, cunoscuta ca fiind unul dintre cei mai importanti integratori de tehnologie de pe piata IT din România. SDC are o vasta experienta profesionala in dezvoltarea si implementarea de solutii software, in oferirea de servicii de consultanta, training de specialitate, training de management al costurilor, training pentru gestionarea informatiei si resurselor. SDC incepand cu anul 2006 a adaugat noi linii de business in portofoliu, respectiv parteneriatele cu Oracle, VMware, Redhat sau Vasco, pe langa cel cu IBM ce dateaza inca din 1996.

Contact:
Cristian Pasarica
PR & Marketing Officer
M: 0740 112 390
cristian.pasarica@sdc.ro

diploma
07.03.2011