Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat

Software Development & Consulting a obtinut certificarea "Specialized Oracle Enterprise Content Management" din partea Oracle EMEA

Hans Blaas, Director Alliances & Channels al Oracle EMEA (Europe, the Middle East and Africa) a inmanat, in cadrul evenimentului de promovare de strategii si produse Oracle in cadrul comunitatii de parteneri, certificarea “Specialized Oracle Enterprise Content Management”, reprezentantilor companiei Software Development & Consulting (SDC), partener de nivel Gold al Oracle Romania. Evenimentul a fost gazduit in Utrecht de catre compania CapGemini in data de 16 martie.

Acest tip de certificare reprezinta o recunoastere a efortului depus de SDC in vederea obtinerii specializarii pentru produsul de Enterprise Content Management, obiectiv care face parte din strategia de extindere si imbunatatire a competentelor companiei, urmand criteriile programului Oracle PartnerNetwork Specialized.

Suntem incantati sa devenim parteneri specializati Oracle pentru produsul de Enterprise Content Management. Pentru SDC domeniul ECM este strategic de mai bine de zece ani iar Oracle este unul dintre partenerii nostrii esentiali pe zonele de tehnologie, aplicatii ERP sau CRM. Calitatea de partener specializat ne permite sa ne diferentiem in piata.Suntem convinsi ca aceste specializari ne vor aduce o serie de avantaje in ceea ce priveste recunoasterea expertizei si competentelor noastre pe solutii ECM. SDC este partener specializat pe o paleta larga de produse pe zona de aplicatii”, a declarat Mihai Popescu, Director General SDC.

SDC este partener Gold Oracle incepand cu anul 2010 si detine specializari pentru produse Oracle precum: Service Oriented Architecture, Enterprise Content Management, Business Intelligence, Baze de date Oracle, Siebel CRM etc.

ECM, document management, arhivare electronica sau workflow reprezinta linii de afaceri traditionale ale SDC, cu primele implementari inca din 1997, avand la dispozitie o gama larga de instrumente si produse specializate in domeniu, adaptate cerintelor specifice clientilor din fiecare domeniu de business (Banci, Asigurari, Administratie Publica, Utilitati, Telefonie, Productie etc.) si de orice dimensiune. 

Despre Software Development & Consulting:
Software Development & Consulting (SDC) este o companie cu capital integral romanesc, cunoscuta ca fiind unul dintre cei mai importanti integratori de tehnologie de pe piata IT din Romania. SDC are o vasta experienta profesionala in dezvoltarea si implementarea de solutii software, in oferirea de servicii de consultanta, training de specialitate, training de management al costurilor, training pentru gestionarea informatiei si resurselor. SDC incepand cu anul 2006 a adaugat noi linii de business in portofoliu, respectiv parteneriatele cu Oracle, VMware, Redhat sau Vasco, pe langa cel cu IBM ce dateaza inca
din 1996.

Contact:
Cristian Pasarica
PR & Marketing Officer
M: 0740 112 390
cristian.pasarica@sdc.ro

diploma Oracle
30.03.2011