Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat

Software Development & Consulting, partenerul Oracle cu cele mai multe specializari realizate pe parcursul anului fiscal FY11, a obtinut certificarea "Oracle Exadata Specialization".

Software Development & Consulting, partenerul Oracle (nivel Platinum) cu cele mai multe specializari realizate pe parcursul anului fiscal FY11 (Oracle), a obtinut certificarea “Oracle Exadata Specialization”, din partea Oracle Romania. Aceasta specializare reprezinta cea de-a 10-a zona de competenta din portofiloul solutiilor Oracle in care SDC este recunoscuta. SDC detine in acest moment specializari si certificari pentru urmatoarele tehnologii si aplicatii Oracle: Oracle Database, RAC (Real Application Clusters), DW (Data Warehouse), Performance Tuning, Linux, Exadata, SOA (Service-Oriented Architecture), Business Intelligence Tech, eBusiness Suite, Enterprise Content Management si Siebel CRM.

"Oracle Specialization" reprezinta un statut si totodata un brand, care permite partenerilor sa se diferentieze in piata si care atesta calitatile si experienta pe care un partener le detine pe zonele pe care s-a specializat. In acest moment Software Development & Consulting, reprezinta partenerul strategic pentru Oracle Romania cu cele mai multe specializari realizate pe parcursul anului fiscal FY11 (Oracle), an care s-a incheiat la 31 Mai 2011.”, a declarat dl. Florin Draganescu | Alliances & Channels Manager pentru Oracle Romania.

Suntem incantati sa devenim parteneri specializati Oracle pentru produsul Exadata. Calitatea de partener specializat reprezinta o serie de avantaje esentiale pentru SDC, fiind o investitie strategica, ce ne permite sa ne diferentiem in piata. Suntem convinsi ca cele 10 specializari acumulate intr-un timp record aduc avantaje atat companiei, in relatia cu Oracle, cat si clientilor nostri, care vor beneficia de recunoasterea expertizei si competentelor noastre pe produse Oracle, la costuri mai avantajoase. SDC este unul dintre partenerii Oracle cu o mare experienta si are si alte zone de competenta in "lucru" pentru care se afla in diverse stadii pentru obtinerea specializarilor”, a declarat dl. Mihai Popescu, Director General | Software Development & Consulting.

SDC este Platinum Partner al Oracle si beneficiaza de suport dedicat din partea echipei Oracle in intarirea si dezvoltarea parteneriatului strategic pe termen lung pe zonele definite de specializare in avantajul clientilor si pentru cresterea businessului lor. Parteneriatul de nivel Platinum implica o serie de avantaje competitive  pentru SDC: Servicii de suport, livrate printr-un canal dedicat, promovare si actiuni de marketing comune, reduceri de preturi si alte servicii oferite prin reteaua de parteneri (OPN – Oracle Partner Network).
Oracle Exadata reprezinta cea mai rapida si eficienta solutie din lume capabila sa administreze baze de date, atât data warehousing cat si aplicatii on-line de procesare a tranzactiilor (OLTP), un pachet complet de servere, medii de stocare si software. Cu Oracle Exadata Database Machine, clientii SDC pot reduce costurile IT prin consolidare, pot gestiona mai multe date pe mai multe niveluri de compresie, pot imbunatati performanta aplicatiilor si lua decizii mai bune pentru afaceri, in timp real.

Despre Software Development & Consulting:
Software Development & Consulting (SDC) este o companie cu capital integral romanesc, cunoscuta ca fiind unul dintre cei mai importanti integratori de tehnologie de pe piata IT din Romania. SDC are o vasta experienta profesionala in dezvoltarea si implementarea de solutii software complexe, in oferirea de servicii de consultanta, training de specialitate, training de management al costurilor, training pentru gestionarea informatiei si resurselor. SDC incepand cu anul 2006 a adaugat noi linii de business in portofoliu, respectiv parteneriatele cu Oracle (Platinum), Vmware (Enterprize), Redhat sau Vasco, pe langa cel cu IBM (Premier Business Partner)  ce dateaza inca din 1996.

Contact:
Cristian Pasarica
PR & Marketing Officer
M: 0740 112 390
cristian.pasarica@sdc.ro
16.06.2011