Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat
Prima pagina SDC Cultura organizationala

Cultura organizationala

SDC lucreaza indeaproape cu institutiile guvernamentale, cu marile companii si entitati care configureaza standardele la nivel local si international cu privire la punctele cheie din domeniul economic si social pentru a incuraja acele actiuni ce contribuie la o dezvoltare sanatoasa, prin inovatie, creativitate si sistematizare. Contextul economic actual a confirmat faptul ca fara o viziune clara si corecta asupra intregului sistem social, fara o strategie definita pe baza informatiilor culese si analizate la timp, nu se pot pune bazele societatii viitorului.
In a doua jumatate a anului 2008 SDC avea deja o strategie de dezvoltare ce se baza pe solutii de optimizare de procese, crestere de productivitate si reducere de costuri. Am  adaugat astfel de solutii in portofoliul nostru inca de la finele anului 2007 desi interesul pietei era minim. Aceste solutii au devenit o prioritate pentru SDC, reprezentand  motorul unei dezvoltari spectaculoase a business-ului nostru in perioada 2009 – 2010.

Am reusit prin proiectele implementate in acesta perioada sa aratam clientilor ce inseamna cu adevarat avantajele unor solutii de eficientizare si reducere de costuri, de optimizare a intregii activitati, atat in domeniul privat cat si guvernamental. Suntem implicati in mod constant in dezvoltarea si implementarea unor sisteme care sa genereze o mai buna relatie intre stat, cetatean si companiile private. Coabitarea si nevoia de colaborare si interdependenta dintre aceste entitati in cadrul unei societati informationale au generat o cerere crescanda pentru crearea acelor sisteme care sa ordoneze, sa standardizeze si sa sistematizeze aceste relatii intr-un cadru optim, cu cheltuieli de resurse si energie cat mai mici. Alaturi de partenerii sai, SDC s-a plasat in prima linie pentru a contribui cat mai eficient la redresarea si stabilizarea economica. Strategia noastra de politica publica a inclus proiecte pentru:
  • Imbunatatirea sitemului de administratie publica – diminuarea birocratiei
  • Optimizarea proceselor de analiza, raportare si decizie la nivelul institutiilor publice si private

Standardizare si aliniere la politicile si cerintele europene (suntem membrii ATIC - Asociatia pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatii)
  • Sprijinirea initiativelor inovatoare generate de companiile private
  • Imbunatatirea nivelului de competitivitate si productivitate al marilor companii romanesti.

Prima pagina SDC Cultura organizationala