Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat
Prima pagina SDC Filozofia noastra

Filozofia noastra – Tehnologia avansata si retelele inteligente schimba modelele de business si societatea

Relatiile de business

Modelul de business al SDC este gandit in slujba a doua obiective principale. Primul il reprezinta satisfacerea nevoilor clientilor nostri prin livrarea de solutii care aduc valoare business-ului lor, facand-ul mai eficient si mai competitiv (cu ajutorul IT-ului si unor procese informationale mai bune).,Al doilea obiectiv il reprezinta furnizarea de valoare adaugata pe termen lung managementului acestor companii in scopul luarii unor decizii mai bune. Modelul propus de SDC este unul flexibil si permite reechilibrari si schimbari periodice. Multe dintre solutiile implementate de catre SDC, asa cum este cazul serviciilor in regim SaaS (Software as a Service), au un ROI (return of investment) rapid sau instantaneu, fapt ce permite companiilor sa-si adapteze cu usurinta business-ul la realitatile economice aflate in proces continuu de schimbare.


Integrare si modernizare

In Romania, nevoia de modernizare a facut ca in acest moment o mare parte din institutiile autohtone sa fie nevoite sa adopte proiecte de integrare (baze de date comune, asigurare frontiera etc.) la nivelul sistemelor informatice.

Aceasta nevoie de integrare se resimte in diverse sectoare economice si administrative. in mod curent se lucreaza insular, exista continut dar nu este interconectat, iar aceleasi informatii se introduc in sisteme diferite, uneori in cadrul aceleiasi institutii. Procesul modernizarii dar si contextul economic actual ar trebui sa genereze nevoia modernizarii instrumentelor de lucru pentru a se pastra eficienta operationala.

SDC propune si implementeaza deja noi modele de lucru si noi sisteme informatice care, prin capacitatile de care dispun, rezolva multe dintre aspectele specifice problemelor mentionate anterior. Experienta pe care SDC a acumulat-o de-a lungul anilor, determinanta in alegerile facute de clientii nostri, isi are fundamentul in creativitate si capacitatea de a dezvolta idei novatoare. Am reusit sa valorificam competentele locale in raport cu exigentele pietei la nivel international si sa integram in cultura noastra organizationala valori precum onestitatea, transparenta, flexibilitatea, profesionalismul si spiritul inovator. Urmarim dezvoltarea unor relatii stranse cu partenerii si clientii nostri, bazate pe incredere, integritate si profesionalism, cu scopul de a le depasi asteptarile si a preintampina amenintarile. Transformam orice provocare intr-o oportunitate, raportand tot ceea ce facem la noile tendinte din domeniul IT si al comunicarii. In a doua jumatate a lui 2008, SDC avea deja o strategie de dezvoltare ce se baza pe solutii de optimizare de procese, crestere de productivitate si reducere de costuri.

Am adaugat astfel de solutii in portofoliu inca de la finele anului 2007 desi interesul pietei era minim. Am considerat necesare astfel de solutii indiferent de contextul economic datorita beneficiilor multiple pe care la aduc. Previziunile noastre au fost corecte iar situatia s-a schimbat la incepului anului 2009 cand clientii au devenit mult mai atenti la propuneri privind optimizari, reduceri de costuri, crestere de productivitate etc. In partea a doua a anului interesul a crescut brusc, generand numeroase proiecte. De asemenea, grija si respectul pentru mediul inconjurator ocupa un loc important in cultura organizationala a companiei. Produsele si solutiile noastre aduc beneficii mediului inconjurator in mod indirect, prin reducerea birocratiei si consumului excesiv de resurse si energie, cu implicatii atat la nivel individual cat si macro economic si social.

Prima pagina SDC Filozofia noastra