Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat
Prima pagina SDC Istoric

Istoric

Fondata in 1996, SDC a devenit rapid un punct de reper pe piata locala de IT, inregistrand cresteri anuale spectaculoase.
In 2006 SDC a trecut in proportie de 100% sub umbrela Omnilogic, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de IT&C din Romania. Pentru SDC acest lucru a venit ca o asociere fireasca, in concordanta cu viziunea si obiectivele companiei, ce are in vedere pe langa o dezvoltare locala si una la nivel regional. In plus, preluarea SDC de catre Omnilogic a dat un plus de fiabilitate solutiilor de outsourcing dezvoltate, prin asigurarea unui suport logistic de inalta calitate si a unei infrastructuri performante.

Experienta dobandita si cresterea continua au oferit SDC oportunitatea de a atinge un nivel superior de intelegere a mediului de afaceri din Romania si de a deveni un partener matur si de incredere pentru o gama larga de clienti si colaboratori. Urmarind sa asigure servicii si solutii software de cea mai buna calitate, SDC a incheiat parteneriate cu corporatii si companii de prestigiu, cunoscute la nivel international, precum:

Aceste parteneriate au oferit companiei oportunitatea de a dezvolta si implementa cu success solutii IT pentru industria bancara, institutii din sectorul public, telecomunicatii si alte organizatii de anvergura.
Printre primele produse dezvoltate “in house” din suita de solutii si servicii oferita de SDC se regasesc eBank – software de internet banking, eDoc – software de management al documentelor si lansate pe piata in 1998, respectiv 1999. In 2010 am lansat pe piata o noua versiune a aplicatiei de arhivare electronica a SDC – SDC eArchiver, aplicatie conforma cu legea 135 / 2007 ce stabileste regimul juridic aplicabil crearii, conservarii, consultarii si utilizarii documentelor in forma electronica arhivate sau care urmeaza a fi arhivate intr-o arhiva electronica.

In cei 14 ani de activitate SDC a valorificat competentele locale din domeniul IT, pregatind si selectand o echipa de peste 70 de specialisti si consultanti, 80% dintre specialistii companiei avand certificari internationale pe platforme Oracle, IBM, VMware sau RedHat.

Prima pagina SDC Istoric