Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat
Prima pagina SDC Parteneri si certificari

Parteneri si certificari

Solutiile oferite de SDC se adreseaza companiilor medii si mari din toate sectoarele economice si pun la dispozitia acestora instrumente software specifice, dezvoltate in parteneriat cu unii dintre cei mai mari furnizori de tehnologie din lume. Aceste instrumente creeaza infrastructuri informationale de viitor, eficiente, care schimba in mod inteligent felul in care derulam operatiunile de afaceri.

Am reusit sa dezvoltam parteneriate pe termen lung cu nume mari din industria IT&C si sa obtinem impreuna rezultate notabile atat din perspectiva tehnologica, prin inovare si design, cat si de business, prin implementarea unor noi modele de lucru si colaborare, mult mai productive. Evolutia SDC include si dezvoltarea modelului propriu de business cu ajutorul partenerilor, prin accesul la resurse de calitate, specializare si adoptarea celor mai bune practici.

IBM  - din 1996 – Premier Business Partner – afla mai multe de spre SDC si IBM
SDC este unul dintre integratorii de sistem de top din Romania si are o exerianta vasta in implementarea de solutii software din portofoliul IBM.  SDC a fost primul IBM Business Partner din Romania si in 2009 a primit premiul "Excellency for the Best Sales Partner for IBM Software Solutions in 2009" din partea IBM.

Oracle – din 2006 – Platinum Partner - afla mai multe de spre SDC si Oracle
Red Hat – din 2008 – Ready Business Partner
Vasco – din 2001
Novell – din 2007
Vmware – din 2007 – Enterprize Partner - afla mai multe de spre SDC si VMware


Certificari

Prin solutiile si serviciile pe care le oferim SDC ajuta clientii si partenerii nostri  sa profite la maximum de oportunitatile pe care tehnologiile IT &C le creeaza, in scopul de a obtine un avantaj competitiv. Pentru a face fata provocarii de a furniza servicii coerente si de calitate, alocam pentru fiecare proiect pe care il implementam specialistii IT & C care au specializarile tehnice si experienta necesara, tehnica si de project management. SDC ofera servicii de mentenanta si suport pentru toate componentele sistemului furnizat, cu o larga acoperire si SLA solicitat.
Compania noastra ofera servicii profesionale si expertiza tehnologica pentru toate fazele unui proiect, de la consultanta pana la implementare. Pentru a raspunde cerintelor si standardelor impuse de industrie la nivel global, SDC a urmarit sa-si imbogateasca baza de cunostinte prin obtinerea unor diverse specializari si certificari, atat de natura tehnica (pentru produsele si specialistii sai) cat si comerciala.

SDC este certificata:
ISO 9001:2008 – Sistem de Management al Calitatii.
ISO 14001: 2005 – Sistem de Management de Mediu.
ISO 27001:2006 – Sistem de Management al Securitatii Informatiei.
ISO 20000-1: 2005 – Sistem de Management al Serviciilor in Domeniul Tehnologiei Informatiei.

Prima pagina SDC Parteneri si certificari