Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat
Prima pagina SDC Politica de resurse umane

Politica de resurse umane

Inca de la infiintare, compania si-a specializat personalul astfel incat sa fie capabil sa creeze si sa livreze proiecte diverse in diferite domenii pentru cele mai variate tipuri de industrii.

Intreaga echipa SDC este formata din specialisti autohtoni, a caror pregatire este recunoscuta la nivel mondial. Compania a investit in mod constant in pregatirea propriilor angajati, oferind acces la cursuri de specializare pentru cele mai cunoscute tehnologii (IBM, Oracle, VMware)  sau la training-uri de consultanta si project management.

Avem incredere in competentele locale si dam o sansa tinerelor talente, iar politica noastra de recrutare se bazeaza pe o analiza foarte exacta a necesitatilor si resurselor existente. Incepand cu anul 2009 am urmarit cu o mai mare atentie implementarea in interiorul SDC a solutiilor de optimizare a activitatii. Din acest motiv am mizat pe extinderea competentelor angajatilor deja existenti si doar intr-o mica parte pe extinderea de personal.

O alta masura a constat in consolidarea unor procese la nivel de grup (SDC&Omnilogic – ne referim in principal la sistemele informatice si activitatea de back-office). Astfel, SDC dispune de un personal competent avand la baza certificari si experiente la cel mai inalt nivel in domeniu, pe diverse tehnologii, asigurand suport local pe tot teritoriul Romaniei.

Prima pagina SDC Politica de resurse umane