Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat
Prima pagina SDC Scurta descriere

Scurta descriere

SDC este o companie orientata catre implementarea de proiecte complexe ce presupun integrarea unor solutii - ERP, ECM, CRM, document management, arhivare electronica, portaluri web, virtualizare si outsourcing - atat in pachete standard cat si dezvoltate personalizat, in functie de cerintele partenerilor nostri. Nucleul acestor proiecte il constituie solutiile software certificate la nivel international, completate de competente de inalta pregatire in consultanta.

SDC are capacitatea de a regandi si optimiza intregul flux de circulatie a informatiei in cadrul unei organizatii si de a da o noua dimensiune modului in care este gestionata aceasta, asigurand eficientizarea proceselor si a activitatilor din cadrul unei companii.

SDC este un integrator de solutii si sisteme capabile sa asigure cu succes alinierea oricarei organizatii, din spatiul public sau privat, la noile cerinte din sfera economica, cu obiective precise precum reducerea costurilor, a birocratiei, implementarea unor solutii de ultima ora in ceea ce priveste administrarea si diseminarea informatiei / continutului.

Solutiile implementate de SDC sunt proiectate pentru a sluji urmatoarelor cerinte: high availability, business continuity si disaster recovery.

Prima pagina SDC Scurta descriere