Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat
Prima pagina SDC Viziunea noastra

Viziunea noastra - Solutii orientate catre viitor

SDC manifesta o preocupare constanta pentru a veni in intampinarea clientilor sai cu solutii de perspectiva, bazate pe tendintele actuale de dezvoltare din economie, sisteme sociale, industria IT, management, leadership si comunicare. In relatia cu partenerii si clientii nostri am reusit sa dezvoltam noi modele de business si colaborare bazate pe transparenta, pe schimbul eficient de informatii, pe asigurarea unui flux de comunicare continuu pentru imbunatatirea timpului de raspuns al sistemelor de diverse tipuri, pe inovatie, mobilitate, flexibilitate si grad inalt de disponibilitate. Ne-am bizuit pe implicarea clientilor in procesul de consultanta de business si management al proiectelor pentru a dezvolta solutii pliate pe specificul fiecarei organizatii.


Software as a Service

SDC este printre putinele companii din Romania care livreaza solutii software complexe in regim „Software as a Service”. Un model de business care ofera nenumarate avantaje clientului. Acesta nu mai este nevoit sa faca investitii costisitoare precum cele de la inceputul unui proiect implementat conform vechilor modele, ci va plati solutia/serviciul IT pe care il foloseste cat timp considera ca ii este necesar, sub forma unui serviciu, precum cel de telefonie de exemplu, printr-un „fee” lunar.


Cloud Computing

SDC este orientata catre dezvoltarea de solutii si aplicatii care sa fie compatibile sau complementare cu modele precum cel de Cloud Computing – bazat pe tehnologii precum virtualizarea, automatizarea, standardele deschise si aplicatii web-based. Acest model permite inovarea rapida a business-ului facand puterea de calcul si serviciile disponibile intr-un mod facil si usor de utilizat de catre clienti, la cerere, indiferent de locatia in care ei se afla sau tipul de dispozitiv folosit pentru accesare. Serviciile cloud-based pot fi destinate institutiilor publice sau private sau o imbinare a celor doua, cu o eficienta crescuta din punct de vedere al costurilor.


Collaboration

Tehnologia de colaborare reprezinta o platforma de business ce va permite angajatilor sa comunice si sa interactioneze unul cu altul, cu clientii sau partenerii intr-un mod cursiv, cat mai util si eficient. SDC, prin solutiile sale de CRM (bazate pe Oracle Siebel – linie de business pe care avem in derulare un proiecte majore), de manangement al documentelor sau mesagerie, ofera clientilor sai o structura unitara de colaborare, accesibila de pe diverse dispozitive, de la PC-uri pana la telefoane mobile. Aceasta tehnologie permite imbunatatirea productivitatii angajatilor si reduce costurile operationale de business precum cele ce tin de deplasari  sau timp alocat unei sarcini. Pentru viitor, SDC studiaza cu atentie dezvoltarea retelelor sociale si rolul acestora in viata unei companii. Este foarte probabil ca in scurt timp acestea sa devina parte integranta din sistemele de colaborare ale unei organizatii si, prin urmare, sa  influenteze strategiile de comunicatii unificate si colaborare ale marilor companii.


Business Intelligence

Companiile care au deja disponibil un sistem ce le sustine activitatea de productie au nevoie de instrumentele necesare pentru a regasi, sorta, analiza si prezenta informatiile necesare management-ului in scopul luarii celor mai bune decizii in timp real si pentru definirea strategiilor de afaceri. SDC ofera astfel de solutii, orientate si configurate in functie de specificul fiecarei industrii.


Green Technology

Reducerea consumului de resurse si energie prin cresterea eficientei are un impact major in ceea ce priveste reducerea costurilor directe sau indirecte ale unei companii si micsorarea gradului de poluare (amprentei de carbon). Guvernele din ziua de astazi adopta reguli si legi din ce in ce mai stricte pentru protectia mediului inconjurator. Companiile vor trebui sa raspunda pro-activ fata de astfel de reglementari in scopul de a evita restrictii sau penalitati pentru operatiunile lor sau o afectare a imaginii publice, cu efecte negative in castigarea increderii clientilor. Solutiile IT propuse de SDC, precum cele de document management sau virtualizare, reprezinta solutii care determina reducerea consumului de energie, de hartie sau combustibil.

Prima pagina SDC Viziunea noastra