Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat
Prima pagina Servicii Software as a Service
Software as a Service
Costuri scazute, disponibilitate crescuta si ROI rapid
Pentru orice organizatie, publică sau privată, plata unor servicii doar atunci când sunt accesate reprezinta un element de eficientă si cost la nivel optim. În mod obisnuit, un proiect software este structurat pe mai multe etape: analiză preimplementare, achizitie software si hardware, implementare, testare, managementul schimbării etc . Inceperea efectiva a productiei asteaptă între 9 luni (cazurile fericite) si 14 luni (în medie). Cea mai mare parte din costuri (60-70%) se concentrează în primele 1-2 luni ale proiectului si rămân blocate până la începerea efectivă a exploatării. SaaS este modelul de business opus, prin care un partener construieste un sistem complet, îl pune la dispozitie, iar clientul plăteste doar atunci când foloseste acest sistem. Mai mult, puteti plati pentru cat folositi, indiferent daca evaluarea se face in numar de utilizatori, procesoare sau alte modele.

SDC a investit intens in dezvoltarea serviciilor sale pentru a le imbunatati si a le orienta catre un model de business bazat pe o abordare cuprinzatoare, care unifica serviciile, consultanta si dezvoltarea de software.
SDC este orientata catre zone cheie de dezvoltare si poate oferi orice tip de implementare dorita de client si care poate fi asigurata de infrastructura proprie (Omnilogic Data Center), prin gazduire în regim SaaS cu plata periodica.
SaaS reprezinta solutia optima, din punct de vedere al modelului de business, oferita de SDC clientilor sai si vine in intampinarea dorintelor acestora de reducere substantiala a costurilor si crestere a productivitătii.

SaaS este un concept extrem de puternic, aliniat cu tendinta business-ului de maine. Internetul educa beneficiarii sa doreasca produse si servicii personalizate, disponibile oricand, de oriunde si pentru care sa plateasca atat cat consuma. Daca vom adauga drept argument si partea de colaborare continua care este esenta Web 3.0, ne putem imagina cum vor trebui sa arate serviciile IT peste 10 ani. SDC, prin felul in care si-a construit strategia de servicii incepand cu anul 2006, se indreapta catre un astfel de model, care prezinta multiple beneficii si o mai mare flexibilitate in relatia cu clientul.

Solutiile livrate in regim SaaS sunt orientate catre companiile care vizeaza:
  • O implementare rapida si fiabila a unei solutii, cu livrare in timp scurt
  • Investitii up-front reduse. Accesati resurse software si hardware deja configurate, functionale si testate.
  • Politici si sisteme de securitate verificate. Securitatea informatiilor cuprinde inregistrarea tuturor actiunilor efectuate de un utilizator, stabilirea unor politici de acces pe diferite niveluri pentru diverse tipuri de utilizatori, asigurarea confidentialitatii si integritatii datelor atat la nivel informatic cat si fizic.
  • Disponibilitate crescuta, 24 de ore pe zi, fara intreruperi, in orice moment si de oriunde (prin acces web).

SDC este printre primele companii IT din tara care au implementat infrastructura si aplicatiile necesare livrarii de solutii software sub foma de serviciu. In prezent SDC livreaza astfel de solutii pentru un client important din domeniul transporturilor.

Prima pagina Servicii Software as a Service