Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat
Prima pagina Servicii Service Oriented Architecture
Service Oriented Architecture
Arhitectura orientata catre servicii (SOA) s-a transformat rapid dintr-un concept IT ce parea ca apartine viitorului, intr-un mod eficient de a construi, integra si reutiliza serviciile de business cu cheltuieli reduse.
Rata de schimbare crescanda din mediul de afaceri actual a generat nevoia de eficienta si flexibilitate mai mare in infrastructurile IT ale companiilor. Sistemele IT din cadrul diverselor organizatii trebuie sa fie capabile sa suporte schimbari rapide in cadrul aplicatiilor,  sa ajusteze in mod dinamic realocarea de resurse si sa creasca gradul de utilizare al infrastructurii IT la un nivel optim.

Rezolvari adecvate cerintelor de business
SDC detine mijloacele si expertiza necesare pentru a transpune conceptul de SOA intr-o infrastructura IT viabila. Sunt implementate astfel mijloacele de integrare si interconectare a aplicatiilor disparate din cadrul unei companii, imbunatatind logica de reutilizare a aplicatiilor si eliminand duplicarea si redundanta proceselor de productie. SOA face posibila evitarea aparitiei pachetelor de date disparate ce ingreuneaza livrarea serviciilor catre client, creeaza conditiile necesare proceselor de productie si gestioneaza volumul mare de informatii si date. In plus, se reduce interdependenta dintre proiecte, fapt ce genereaza o rata de raspuns mai buna fata de cerintele de business. SDC recomanda cu fermitate clientilor sai adoptarea unei astfel de arhitecturi (SOA) care garanteaza performanta serviciilor, un sistem scalabil, inalta disponibilitate si fiabilitate reprezentand elemente cheie in dezvoltarea marilor companii. Clientii SDC au adoptat conceptul SOA in cadrul propriilor medii de productie, o parte dintre ei imbinandu-l cu sistemele de business management si business intelligence (BI) pentru a folosi la maxim potentialul acestora.

Tehnologie de varf pentru sisteme performante
Pentru a livra clientilor sai solutii cat mai eficiente si solide, SDC a incheiat parteneriate cu cei mai importanti dezvoltatori de tehnologie din lume. Parteneriatul cu Oracle a reprezentat un element cheie in obtinerea unui suport tehnologic de top pentru implementarea conceptelor IT si de business ce aduc un plus de valoare companiilor. Implementarea unor aplicatii si solutii bazate pe aplicatiile Oracle si integrarea conceptului de SOA cu solutiile de business intelligence, instrumentele de optimizare a proceselor si tehnologia Web 2.0 creeaza posibilitatea de a converti procesele de afaceri in sisteme informationale utile care aduc valoare adaugata business-ului. Rezumand, SOA ajuta organizatiile sa isi defineasca serviciile critice de business si sa elaboreze o strategie de dezvoltare flexibila ce se poate ajusta cu usurinta in functie de realitatile pietei. 

Functionalitatile si capacitatile de business ca serviciu.
Nu este suficient doar ca o companie sa isi automatizeze procesele, ea trebuie sa le monitorizeze si sa le imbunatateasca in mod constant. Adaugarea unui “strat” de solutii BI peste cel de SOA poate da supervizorilor acestor sisteme informatii specifice pretioase cu privire la performanta proceselor si ii poate ajuta sa identifice deficientele si sa ia masuri de corectare a acestora.
Odata percepute functionalitatile si capacitatile de business ca servicii, se vor inlatura obstacolele traditionale care stau in calea remodelarii proceselor de business. Cu Oracle Business Intelligence Suite conjugat cu arhitectura SOA vei putea avea o imagine detaliata si in timp real cu privire la managementul relatiilor cu clientii, actiunile angajatilor, activitatile de vanzari sau financiare.

Solutii specifice pentru procese de business fluente si informatii exacte
Implicarea clientilor - si nu ne referim doar la specialistii IT – in cadrul proceselor de dezvoltare al SOA a reprezentat pentru SDC nu doar un mod de lucru transparent, ci si configurarea unor sisteme care sa raspunda cat mai exact cererilor si asteptarilor clientilor finali.


Prima pagina Servicii Service Oriented Architecture