Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat
Prima pagina Servicii Servicii IT Business Consulting
Business Consulting
Pentru ca managerii ce conduc marile companii din ziua de astazi sa fie la curent cu evenimentele importante din piata si din cadrul organizatiei pe care o conduc, este necesar ca ei sa primeasca informatii din surse de incredere, expuse intr-un mod coerent si inteligibil. Pentru obtinerea acestui deziderat sunt puse in practica sisteme de gestionare a informatiilor, sisteme informationale de afaceri, diverse seturi de practici si standarde, procese si platforme tehnologice care sa duca la un proces decizional mai bun. Insa, pentru luarea propriu zisa a deciziilor, este nevoie un sistem informational ce opereaza in background cu un volum mare de date, cu algoritmi si ecuatii complexe.

Sistemele de analiza si optimizare de business folosesc tehnologii avansate si metode complexe pentru a cuantifica si identifica informatiile despre piata, anumite industrii sau zone de interes si clienti, specifice unei companii, organizatii sau unui set de sisteme. Aceste sisteme de analiza-raportare identifica acele particularitati creatoare de oportunitati si le transpun in procesele operationale, micsorand distanta dintre strategie si executie.

Competente pentru cererile specifice ale clientului
  • Echipa noastra de specialisti poseda o vasta experienta in proiectarea de solutii informatice pentru companii ce activeaza in domenii variate. Specialistii SDC au, competentele necesare pentru:
  • Evaluarea tehnica a aplicatiilor si infrastructurii existente (examinarea situatiei existente) ale unui client, facand o radiografie completa a intregului sistem, identificand punctele cheie ale acestuia.
  • Identificarea nevoilor si solicitarilor clientului folosind experienta acumulata de consultantii de afaceri si cele mai bune practici din domeniu.
  • Proiectarea arhitecturii de ansamblu a solutiei, inclusiv a serviciilor care trebuie furnizate. La alegerea componentelor solutiei se tine seama de cerintele clientului, fiind identificate serviciile care corespund cel mai bine solicitarilor acestuia si specificului companiei, in functie de domeniul de activitate al acesteia.
  • Definirea mediului de dezvoltare si integrare a aplicatiilor si sistemului IT intr-un mod optim, care sa minimizeze cheltuielile si sa genereze procese eficiente.
  • Identificarea riscurilor solutiei, oportunitatilor si relatiilor de interdependenta cu alte sisteme astfel incat sa fie evitate orice probleme legate de compatibilitate si inter-operabilitate.
  • Proiectarea si documentarea solutiei. Pregatirea tehnico- teoretica dublata de experienta dobandita in urma instalarilor la sediul clientului, configurarilor, adaptarii sistemelor(personalizarii lor), solutionarii problemelor tehnice au contribuit la dezvoltarea competentelor specialistilor SDC in proiectarea si instalarea solutiilor promovate si la asigurarea cunostintelor necesare pentru alegerea solutiei optime in conformitate cu cerintele specifice ale clientului.

Prima pagina Servicii Servicii IT Business Consulting