Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat
Solutii

Solutii

SDC ofera marilor companii si organizatii solutii si servicii pentru diferite sectoare de activitate. Solutiile implementate de SDC sunt proiectate pentru a sluji urmatoarelor cerinte: high availability, business continuity si disaster recovery.

Outsourcing-ul fiind o alternativa pentru reducerea costurilor, SDC propune clientilor sai nu doar externalizarea ERP-ului ci si a altor sisteme (messaging, document management, arhivare electronica, CRM, portaluri), vizand orice functionalitate pe care o companie nu vrea sa si-o intretina sau dezvolte singura si pentru care SDC are capacitatea de a o sustine.

Reducerea costurilor se poate obtine si prin utilizarea solutiilor opensource. Pe acest segment oferim în principal consultanta pentru implementarea de OpenOffice. In acest scop am dezvoltat parteneriate cu Linux, RedHat, Novell, pe langa cele cu IBM, Oracle si VMware.

Competentele SDC includ dezvoltarea si implementarea de aplicatii si solutii pentru domeniul financiar-bancar, administratie publica si e-Guvernare, energetic, utilitati sau telecomunicatii. .

Expertii din cadrul SDC au competente recunoscute atat prin certificari profesionale si expertiza pentru platformele software ale partenerilor nostri Oracle, RedHat, IBM, VMware etc. cat si prin succesul inregistrat in cadrul proiectelor implementate.

Enterprise Resource PlanningIndispensabil pentru companiile cu un volum mare de tranzactii, a caror crestere trebuie sustinuta si consolidata.
Afla mai mult

Enterprise Content ManagementSolutii ideale pentru optimizarea fluxurilor de activitati si a proceselor ce presupun un schimb constant de documente.
Afla mai mult

CRMSolutiile CRM permit folosirea in comun de informatii in vederea cresterii vanzarilor si asigurarea de servicii de calitate catre clienti.
Afla mai mult

BPOGestiune sigura si sistematizata de date si informatii, livrate rapid, cand si de cate ori e nevoie.
Afla mai mult

Aplicatii web 2.0Spectru larg de aplicatii care solutioneaza cerinte de afaceri bazate pe profilul propriu si al domeniului in care opereaza.
Afla mai mult

VirtualizareCatalizatorul esential in tranzitia spre sistemele sigure de cloud computing, astfel permitand valorificarea investitiilor.
Afla mai mult

Business IntelligenceInformatii relevante pentru decizii strategice si armonizarea proceselor de afaceri.
Afla mai mult

ParteneriParteneriate cu IBM, Oracle, Novell, VMware sau RedHat. O gama extinsa de produse si solutii. Pentru orice strategie de business.
Afla mai mult