Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat
Prima pagina Solutii Business Partners Oracle Resurse profesionale solide

Resurse profesionale solide

 
Echipa de specialisti Oracle din cadrul SDC detine o indelungata experienta in diverse proiecte ce au implicat integrarea de solutii complexe in diverse industrii de mai bine de 14 ani. SDC a reusit sa imbine in mod optim tehnologia si programele de specializare profesionala oferite de Oracle cu expertiza pe care compania o detine si competentele specialistilor nostri in ceea ce priveste consultanta de business. S-a reusit astfel imbunatatirea performantelor pentru implementari si reducerea costurilor de administrare a proiectelor. Planificarea amanuntita si atentia pentru detalii acordate fiecarui proiect au reprezentat pentru SDC elemente ce si-au dovedit importanta in cadrul implementarilor realizate pentru clienti. Ele au permis obtinerea in timp scurt a unor rezultate foarte bune cu eforturi si cheltuieli reduse.

Competentele pe care specialistii SDC le detin permit companiei sa cuprinda in ofertele sale intregul ciclu de viata al unui proiect, incepand cu partea de consultanta, urmata de structurarea ofertei si a solutiei, planificarea etapelor implementarii si asigurarea suportului necesar, tehnic si de instruire, totul pentru obtinerea unui ROI (return of investment) mai rapid. Clientii care au nevoie de implementarea unor sisteme Oracle se pot baza pe experienta si capacitatile SDC de a livra rezultate optime, ce diminueaza riscurile si maresc eficienta, rezultate generate de utilizarea celor mai bune practici si cunostinte.

SDC poseda competente pentru diverse tipuri de implementari, de la cele mai complexe, centrate in jurul unor proiecte majore, bazate pe infrastructura clientului, pana la proiecte de integrare si armonizare a unor sisteme cu unele deja existente sau cele de outsourcing prin livrarea solutiilor in regim SaaS (Software as a Service). Indiferent de tipul de implementare dorit, SDC va  configura solutia si oferta in functie de specificul fiecarui business si de cerintele legate de costuri, asigurandu-se ca functionalitatile solutiei Oracle pe care o implementeaza indeplinesc cerintele business-ului dumneavoastra.
Implementare Oracle de succes

Implementare Oracle de succes

Competente si performante recunoscute in piata
Resurse profesionale solide

Resurse profesionale solide

Prima pagina Solutii Business Partners Oracle Resurse profesionale solide