Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat
Prima pagina Solutii Aplicatii Web 2.0
Aplicatii Web 2.0
Sunteti multumit de perfomanta aplicatiilor dvs. de business? Sunt acestea aliniate la cerintele tehnologice si de afaceri de ultima ora? Aveti platforme software compatibile cu terminale care sa va ofere mobilitatea si flexibilitatea de care aveti nevoie la un cost redus?

Fie ca gestionati afacerile unei companii de dimensiuni mici sau de marime medie, probabil ati inteles deja insemnatatea aplicatiilor de gestionare a proceselor de afaceri si importanta lor pentru derularea activitatilor la nivel optim. SDC ofera modalitati inteligente de a gestiona diverse procese de afaceri din cadrul companiei dumneavoastra, de la cele financiare pana la relatii cu clientii, vanzari sau marketing, dezvoltand aplicatiile si instrumentele necesare derularii acestora, la un cost redus de implementare si operare.
Integrand tehnologia Java cu platformele si instrumentele specifice conceptului web2.0, SDC poate livra diverse tipuri de aplicatii care rezolva cerintele de afaceri, in functie de profilul fiecarui client si al domeniului in care acesta activeaza.

Aplicatiile dezvoltate de catre SDC, la cererea clientilor, ofera rezolvari pentru:

Managementul financiar si al plăţilor
Cu aceste aplicaţii, veţi şti unde s-au operat investitii financiare, cum s-au cheltuit banii, de ce resurse dispuneti, în orice moment, permiţându-vă sa planificati strategia pentru viitorul companiei dvs., sa obtineti un avantaj competitiv.

Foi de pontaj, facturare
Reduceti timpul alocat pentru aceste sarcini în timp ce creşteti disciplina şi eficienţa businessului.

Comunicare si colaborare
Un factor comun pentru succesul fiecarei companii il reprezinta lucrul în echipă şi sistemele de comunicare de care dispune. SDC livreaza aplicatii concepute pentru conferinte, comunicaţii de voce, text chat, e-mail, management de proiect, asistenţă pentru clienţi şi lucru in colaborare.

Organizaţie/secretariat/contracte
SDC livreaza aplicatii ce sunt proiectate pentru a vă ajuta să urmăriţi rapid şi foarte uşor calendarul termenelor de lucru astfel încât vă puteţi concentra pe sarcinile cele mai importante din procesul de business.

Networking, Spaţii Sociale
Intr-un business mic sau mediu managerii trebuie să aiba o atitudine pro-activa si sa genereze propriile oportunităţi de business. SDC incurajeaza un management proa-ctiv cu privire la dezvoltarea de relaţii cu clientii si specialistii din industrie pentru a găsi noi modalităţi de a-ti prezenta compania potenţialilor clienţi.

Crearea de conţinut, instrumente Office si pentru productie
Indiferent de servicile sau produsele pe care compania le vinde, veţi avea nevoie de menţinerea unei evidenţe exacte a operatiunilor dacă doriţi să pastrati productivitatea şi sa evitati problemele de natura juridica. Evidenţa documentelor este adesea una dintre sarcinile ce tind sa ingreuneze activitatea daca nu sunt luate masuri pentru a vă asigura că procesul de management al documentelor se deruleaza la nivel optim. Implementarea unor astfel de aplicatii in cadrul companiei dvs. impreuna cu definirea fluxurilor de lucru va eficientiza productia si consumul de resurse.

Vânzări şi Suport
SDC poate livra aplicatii pentru companiile mici si mijlocii care sa sustina procesele de vanzare, consultanta si suport pentru a ajuta account managerii sa isi promoveze produsul unor noi clienti, sa controleze modul in care acesta este prezentat în piaţă şi să răspundă întrebărilor din partea clienţilor potenţiali.

Prima pagina Solutii Aplicatii Web 2.0