Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat
Prima pagina Solutii Business Process Optimisation
Business Process Optimisation
SDC dezvolta solutii complexe si viabile pentru corelarea eficienta a necesitatilor afacerii cu capacitatile IT ale companiei dumneavoastra si furnizarea acestora in conditii de costuri reduse si diminuare a consumului de resurse. SDC ofera solutii la cheie pentru Optimizarea Proceselor de Afaceri (BPO - Business Process Optimization), adaptate cerintelor specifice organizatiei dumneavoastra si industriei din care face parte.

Prin parteneriatele cu producatorii Oracle si IBM am dezvoltat instrumentele necesare proiectarii unor solutii de Document Management , Content Management, si Workflow ce pot fi integrate cu solutii complementare de arhivare si imagistica (OCR).

Solutiile de Document Management, Workflow si Arhivare permit reducerea timpului si complexitatii operatiilor de stocare, organizare, localizare si diseminare a informatiilor, asigurand in acelasi timp securitate crescuta si integritatea datelor. Solutiile oferite de catre SDC asociaza instrumentele de management al documentelor cu cele de management al continutului si productivitatii, eliminand efortul in exces al utilizatorilor de a invata noi proceduri de lucru. Rezultatul consta in cresterea agilitatii afacerii si obtinerea unei forte de lucru mai productive care gestioneaza in siguranta informatiile si furnizeaza continut in contextul potrivit, la momentul portivit, catre persoanele cheie din organizatie.

Standarde
Solutiile de BPO livrate de catre SDC sunt create folosind BPEL (Business Process Execution Language), un standard deschis, realizat pentru a desena, construi si administra fluxurile de lucru, procesele de business cat si pentru integrarea componentelor eterogene in cadrul unui sistem. Produsul are in componenta adaptori ce se pot conecta la diferite sisteme (baze de date), din care pot prelua date exportate in diverse formate (xml, xls, txt, dbf), sau pot executa direct interogari in tabele.

Utilizarea BPEL pentru integrarea diverselor aplicatii din cadrul companiei asigura flexibilitate si o arhitectura deschisa catre noi sisteme care pot fi adaugate ulterior. Transferul datelor folosind fluxurile BPEL reprezinta un proces controlabil, cu posibilitati de monitorizare si control al erorilor.

Solutii specifice pentru multiple industrii
SDC are o experienta indelungata si o expertiza recunoscuta in implementarea solutiilor specifice pentru diferite industrii: financiar-bancar, telecomunicatii, energie si utilitati, sau sectorul public.
SDC ajuta institutiile din domeniul bancar sa isi optimizeze infrastructura, sa micsoreze costurile si sa imbunatateasca productivitatea printr-o combinatie variata de servicii de afaceri si tehnologie. Promovam o gama vasta de solutii care acopera diverse cerinte ale acestui domeniu. In baza experientei de care dispunem, oferim diferite tipuri de servicii de consultanta, compatibile cu cerintele Basel II.
SDC ofera solutii pentru companiile de asigurari, una dintre cele mai importante consta in existenta unei viziuni unitare asupra diferitelor directii ale afacerii. Strategia de afaceri trebuie sa fie sustinuta de procese puternice, orientate spre servicii, care sa permita comunicarea dintre companiile de asigurari, partenerii si clientii lor.

SDC livreaza clientilor din sectorul Telecomunicatiilor solutii IT care ii ajuta sa isi intareasca relatiile cu furnizorii, partenerii si clientii, sa reduca costurile si sa isi optimizeze procesele de afaceri. Portofoliul SDC acopera o gama extinsa de solutii pentru managementul facturarii si al incasarilor, CRM, managementul documentelor.

Prin implementarea acestor solutii SDC va asigura obtinerea unor rezultate precum: imbunatatirea gradului de fidelitate a clientilor, imbunatatirea proceselor de interactiune cu clientul si interne, reducerea costurilor operationale si a consumului de resurse. Veti putea oferi clientilor dumneavoastra informatie relevanta in timp util, puteti extinde si integra accesul clientilor la informatii, in conditiile reducerii costurilor. Drept urmare, veti avea capacitatea de a raspunde solicitarilor clientilor pentru servicii personalizate si flexibile in conditiile recuperarii rapide a investitiilor efectuate si controlului eficient al costurilor.
SDC, prin solutia Oracle Siebel CRM, detine solutii pre-configurate pentru peste 20 de industrii (vanzari, marketing, service si contact center, healthcare etc) avand o experienta vasta in astfel de implementari in domenii precum: financiar-bancar, energie si utilitati, telecomunicatii, asigurari, administratie publica si altele.

Prima pagina Solutii Business Process Optimisation