Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat
Prima pagina Solutii Business Intelligence
Business Intelligence
Business Intelligence reprezinta produsul analizei cantitative a volumului de informatii din cadrul companiei, obtinute de obicei din diverse tranzactii sau alte surse precum departamentul de logistica, resurse umane, etc. Aceste solutii furnizeaza informatii relevante, care permit managerilor sa ia decizii strategice si sa stabileasca, modifice sau sa armonizeze procesele de afaceri in scopul obtinerii de avantaj competitiv, imbunatatirii activitatii si profitabilitatii afacerii, precum si atingerii obiectivelor stabilite.

SDC are expertiza de a oferi solutii de Business Intelligence (BI) bazate pe platforme de incredere, livrate de cei mai importanti furnizori, precum IBM sau Oracle. Prin intermediul acestor parteneriate si in stransa colaborare cu clientul, SDC livreaza solutii de BI optime care sa asigure o utilizare eficienta a informatiilor si sa permita echipei de conducere a companiei sa ia decizii mai bune, contribuind astfel la cresterea beneficiilor actionarilor.

Software-ul BI permite utilizatorilor sa identifice raspunsuri in datele pe care le detin si sprijina procesul de luare a deciziilor privind afacerea printr-o forma usor de parcurs si inteles (grafice, grile, grafice Gantt, harti, alt tip de rapoarte sau o combinatie a acestora). Rapoartele pot fi accesate de utilizatori din intreaga organizatie sau externi (in functie de protocolul stabilit) si pot contine informatii relevante, afisate in mod corespunzator. Pe scurt: se asigura formatarea cu usurinta a rapoartelor si reprezentarea datelor cat mai concludent. Deoarece rapoartele sunt distribuite in intreaga organizatie sau catre un numar important de parteneri si clienti, solutia de Business Intelligence gestioneaza solicitarile unui numar variabil de utilizatori.
Solutiile de Business Intelligence conecteaza oamenii cu informatia intr-o maniera inteligibila, usor de utilizat, astfel incât sa permita luarea unor decizii strategice in deplina cunostinta de cauza.

Cu software-ul BI puteti:
 • Stabili obiective de business si urmari rezultatele identificand procesele ce produc capital.
 • Identifica tendintele care pot aduce beneficii sau amenintari.
 • Intreprinde actiuni cu un context comun pentru luarea deciziilor in fiecare departament.
 • Identifica si analiza oportunitatile si tendintele din industrie in general.

Solutiile de BI implementate de catre SDC va permit:
 • Filtrarea informatiilor pentru obtinerea unor date de incredere.
 • Posibilitatea de a opera cu informatia asa cum doriti, in forma care va avantajaza - rapoarte, grafice, formulare.
 • Capacitatea de a partaja, gestiona si disemina informatii in functie de obiective.
 • Platformele utilizate de catre SDC pentru implementarea sistemelor BI cuprind produse de la furnizori precum:
 • IBM - Cognos 8 Business Intelligence ofera BI o gama completa de functii de procesare pe o arhitectura unica, service-oriented (SOA). Obtineti mai multa valoare de la dvs. din investitiile existente si sursele de date IBM

Gestionarea, diseminarea si utilizarea rapoartelor care se bazeaza pe utilizarea datelor de la toate sursele din companie pentru decizii de afaceri mai bune. Intrebuintarea rapoartelor, analizelor, graficelor si instrumentelor de monitorizare pentru a masura performantele afacerii, analiza tendinte si masura rezultatele. O arhitectura orientata spre servicii (SOA) usor de implementat si gestionat.
 • Construieste rapoarte, cuburi OLAP, grafice si tabele de scor, folosind toate sursele de date.
 • Scalabilitate dovedita pentru sute de mii de utilizatori.
 • Arhitectura modulara permite satisfacerea nevoilor imediate ale utilizatorilor si extinderea sau modificarea sistemului dupa cum este necesar.

Raportare: Scrie si furnizeaza orice tip de raport, adaptabil la orice sursa de date, rapid si usor.
Analiza: analiza, raportare, si procesare online (OLAP)
Tabele de scor: pentru a alinia echipele cu strategia si tactica
Grafice: comunica rapid informatii complexe impreuna cu o serie de grafice usor de construit si utilizat.

Tehnologie Oracle
Oracle E-Business Suite furnizeaza solutia de Business Intelligence si raportarea completa si integrata.  Aceasta solutie include integrare nativa cu datele din E-Business Suite, tablouri de bord bazate pe roluri, un instrument de afisare usor de utilizat, navigare ghidata si suport complet pentru analize ad-hoc. Cu solutia de business Intelligence pentru E-Business Suite, se pot livra informatii complete in intreaga organizatie, punand la dispozitia utilizatorilor de la toate nivelele informatii necesare maximizarii eficientei.

Oracle este lider in Enterprise Performance Management (EPM), unificand Managementul Performantei si Business Intelligence (BI), sustinând o gama larga de procese strategice, de management financiar si operational. Prin parteneriatul cu Oracle, SDC ofera un sistem complet si integrat pentru gestionarea si optimizarea performantei la nivel de intreprindere. Acest lucru permite organizatiilor sa atinga o stare de excelenta in ceea ce priveste managementul - fiind inteligente, agile si aliniate – fapt ce ofera un avantaj competitiv si faciliteaza investitiile operationale ale acestora.
Inteligente - Permit integrari avansate, care imbunatatesc agilitatea si viteza de reactie si reduc costurile de proprietate/gestiune.
Agile - Integrarea informatiilor din sistemele de management al performantei financiare, informatii operationale si aplicatii tranzactionale.
Aliniate – Faciliteaza un nivel de cunoastere ridicat, omniprezent in cadrul intreprinderii prin corelarea proceselor de management strategice financiare si operationale.

Prima pagina Solutii Business Intelligence