Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat
Prima pagina Solutii Enterprise Content Management
Enterprise Content Management
SDC ofera o gama completa de solutii ECM, consultanta la implementare sisteme, dezvoltare de solutii personalizate pe cerinte specifice, creare de arhive electronice, traininguri si asistenta tehnica. Solutiile si serviciile SDC raspund cerintelor diferitelor organizatii, de la institutii guvernamentale la banci, companii active in domeniul telecomunicatiilor, energiei si utilitatilor, productiei sau altele.
Solutiile ECM implementate de SDC sunt ideale pentru optimizarea fluxurilor de activitati si a proceselor ce presupun un schimb constant de documente, pentru cresterea vitezei de regasire a documentelor si reducerea costurilor (inclusiv cele de infrastructura) alocate acestora.

Portofoliul de platforme ECM folosite de catre SDC cuprinde:
  • eDoc - versiunea Lotus sau Java
  • IBM Content Manager
  • IBM FileNet
  • IBM Lotus Workflow si Domino.Doc
  • Oracle Universal Content Manager (Stellent)
SDC implementeaza solutii ECM pentru optimizarea initiativelor de aliniere si conformitate ale operatiunilor la nivel de companie. O mare parte din responsabilitatea pentru asigurarea respectarii acestor cerinte revine profesionistilor IT, care trebuie sa dezvolte instrumente de urmarire, sisteme de management al proceselor de afaceri de management si chiar sa seteze politicile de a pastra organizatiile - si conducerea lor - in afara oricarui pericol.

Oferim solutii pentru a va ajuta sa colaborati, gestionati si sa impartasiti continut, de la nivelul unui singur terminal la intreaga companie. Solutiile de ECM livrate de SDC in parteneriat cu IBM conecteaza resursele esentiale de management al continutului si le transpun intr-un sistem integrat cu diverse aplicatii desktop:
Aplicatii de e-mail IBM Lotus Notes/MS Exchange
Aplicatii precum Open Office, Microsoft Word, Excel si PowerPoint
Intrumente de colaborare precum Lotus Quickr

Astfel de solutii permit:
  • Cautarea si accesul la documente in sisteme din intreaga organizatie;
  • Respecta standardele industriale specifice care ajuta la integrarea sistemelor ECM cu procesele de afaceri;
  • Extind infrastructura ECM pentru a include documente de afaceri create in mod individual sau prin intermediul unui procese de colaborare.
Oferta SDC pentru sistemele ECM dezvoltate cu tehnologie IBM cuprinde: Servicii pentru Lotus Quickr Componente adaptabile de servicii web care sa integreze instrumentele de colaborare Lotus Quickr cu Content Manager Enterprise Edition sau FileNet Content Manager. V1.1 ce permite crearea unor servicii de colaborare la nivel de echipa si de management al documentelor in infrastructuri Windows, Portal si Domino, sustinute de o platforma ECM robusta. Serviciile permit utilizatorilor: Transferul continutului in mod cooperant din sistemul Lotus Quickr la un depozit ECM; Incorporarea continutului existent in sistemul ECM intr-un spatiu asociat unei echipe in Lotus Quickr; Cautari de continut in sistemul Lotus Quickr si ECM de la o interfata de utilizator Lotus Quickr; IBM® Lotus® Workflow extinde capacitatile native de workflow ale platformei software IBM Lotus Domino ® si creste viteza de creare si implementare de aplicatii orientate catre fluxurile de lucru. Aplicatia Lotus Workflow ofera posibilitatea de a automatiza, gestiona si monitoriza procesele de afaceri. Procesele de afaceri pot fi efectuate mai coerent, cu mai putine erori, pentru ca pasii vor fi predefiniti in baza unei analize bine documentate. ...

Platforma Oracle

Oferta SDC pentru sistemele ECM bazate pe tehnologie Oracle cuprinde...
Prima pagina Solutii Enterprise Content Management