Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat

Platforma IBM

Oferta SDC pentru sistemele ECM dezvoltate cu tehnologie IBM cuprinde:

Servicii pentru Lotus Quickr
  • Componente adaptabile de servicii web care sa integreze instrumentele de colaborare Lotus Quickr cu Content Manager Enterprise Edition sau FileNet Content Manager. V1.1 ce permite crearea unor servicii de colaborare la nivel de echipa si de management al documentelor in infrastructuri Windows, Portal si Domino, sustinute de o platforma ECM robusta.
Serviciile permit utilizatorilor:
  • Transferul continutului in mod cooperant din sistemul Lotus Quickr la un depozit ECM;
  • Incorporarea continutului existent in sistemul ECM intr-un spatiu asociat unei echipe in Lotus Quickr;
  • Cautari de continut in sistemul Lotus Quickr si ECM de la o interfata de utilizator Lotus Quickr;
  • IBM® Lotus® Workflow extinde capacitatile native de workflow ale platformei software IBM Lotus Domino ® si creste viteza de creare si implementare de aplicatii orientate catre fluxurile de lucru. Aplicatia Lotus Workflow ofera posibilitatea de a automatiza, gestiona si monitoriza procesele de afaceri. Procesele de afaceri pot fi efectuate mai coerent, cu mai putine erori, pentru ca pasii vor fi predefiniti in baza unei analize bine documentate.

IBM Lotus Workflow
  • Procesele manuale pot fi realizate mai rapid si mai consecvent, cu mai putine erori, deoarece pasii sunt predefiniti.
  • Aplicatiile critice de workflow pot fi sustinute, intretinute si desfasurate in cadrul intreprinderii, rapid, cu modificari pe masura ce procesele evolueaza.
  • Se integreaza usor cu Lotus Notes si Domino.

IBM Content Manager & FileNet Content Manager

Colectarea de continut si arhivarea acestuia
SDC ofera solutii pentru a va ajuta sa arhivati in mod inteligent si sa utilizati in mod optim datele din cadrul companiei dumneavoastra.
Companiile trebuie sa detina controlul asupra continutului (datelor) generat de business-ul propriu si sa il foloseasca pentru a obtine un avantaj competitiv. Software-ul de management de continut se afla in centrul solutiilor ECM si de arhivare, facand posibila colectarea, consolidarea si gestionarea continutului din e-mail-uri sau alte sisteme de fisiere. Acesta utilizeaza metode inteligente de arhivare si de eliminare a redundantei datelor si informatiilor in scopul reducerii costurilor.

Solutii de Content Management specifice sectorului de activitate
Sunt solutii personalizate, configurate in functie de obiectivele companiei dvs. si cerintele industriei din care faceti parte..
Valoarea reala de business a sistemelor Enterprise Content Management (ECM) apare atunci cand acesta transforma procesele unei organizatii, astfel incat sa indeplineasca cel mai bine nevoile specifice ale companiei. Pentru o companie, optimizarea modului de a derula afaceri necesita nu numai o platforma tehnologica puternica si flexibila pentru a permite o gama larga de cerinte de afaceri, provocari si obiective, dar, de asemenea, o intelegere profunda a procesului de reglementare si a realitatilor din industriile in care clientii nostri sunt implicati. Solutiile specifice implementate de catre SDC pentru clientii nostri reflecta gradul ridicat al SDC de intelegere a obiectivelor lor si cerintelor unice ale afacerilor pe care le deruleaza.
Solutiile noastre pentru ECM dau organizatiei dumneavoastra un avantaj competitiv ori de cate ori sunt luate decizii strategice. Ele ajuta la reducerea costurilor si economisirea de timp, astfel incat sa puteti obtine cat mai mult din utilizarea resurselor valoroase din cadrul companiei.