Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat

Platforma Oracle

Oferta SDC pentru sistemele ECM bazate pe tehnologie Oracle cuprinde o gama vasta de solutii integrate.
Oracle ofera ROI rapid prin cea mai eficienta (din punct de vedere al costurilor) si completa platforma de management al continutului.

Oracle Universal Content Management reduce costurile prin furnizarea de beneficii precum:
Rationalizarea proceselor-imbunatatirea proceselor bazate pe circulatia documentelor pe suport de hartie, reducand in acelasi timp costurile de depozitare si transport;
Cresterea productivitatii-Cresterea productivitatii in zona de utilizatori si grupuri de lucru;
Infrastructura Unificata – puncte unificate de creare de continut, documente, imagini, continut web si active digitale;
Hot-pluggable-suport out-of-the-box pentru sistemul ECM Oracle si sistemele de stocare/arhivare adiacente, sistemele de securitate si aplicatiile de business.
Tehnologie de varf - Oracle Universal Content Management

Oracle Universal Content Management (UCM) este platforma de CM cea mai unitara din industrie, care va permite sa implementati procese de management al documentelor, management al continutului web, management al activelor digitale. La acestea se adauga capacitati de stocare a informatiilor pentru a construi si completa procesele si aplicatiile dvs. de afaceri.

Construirea unei infrastructuri strategice de management al continutului pentru continut si aplicatii va ajuta sa reduceti costurile, sa diseminati cu usurinta continutul in intreaga organizatie, sa minimizati riscurile, sa automatizati procesele manuale costisitoare ce afecteaza productivitatea, sa consolidati platformele web de comunicare si management intr-un sistem unitar, unificat si centralizat. Prin interfete prietenoase, autentificare pe baza de roluri si modele de securitate, Oracle Universal Content Management faciliteaza pentru utilizatorii din intreaga intreprindere vizualizarea, lucru in colaborare asupra continutului, garantand ca toate informatiile accesibile distribuite sau publicate sunt securizate, corecte si actualizate.