Inchide
Software Development & Consulting
36, I.Gh. Duca Street,Otopeni,
Ilfov county, 075100 Romania
Tel: +40 21 305 45 00
Email: office@sdc.ro
PR & Marketing
Tel: + 40 21 303 31 90

Trimite email
Sales
Tel: + 40 21 305 45 06
+ 40 21 305 42 17
Trimite email
Support
Tel: + 40 21 305 42 53
Trimite email
Customer support
Formular
de contact
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Inchide
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati despre solutiile, produsele si serviciile SDC
Introduceti adresa de email
in campul alaturat
Prima pagina Solutii Enterprise Resource Planning
Enterprise Resource Planning
Este compania dumneavoastra atat de productiva precum ar trebui? Sunt procesele dvs. eficiente si interconectate? Pot angajatii din diferite departamente sa acceseze cu usurinta informatii critice in cadrul companiei?

Solutiile ERP sunt indispensabile pentru companiile cu un volum mare de tranzactii, a caror activitate trebuie sustinuta si consolidata. Implementarea unei solutii ERP cu ajutorul SDC este bazata pe unele dintre cele mai bune practici din industrie, prin integrarea datelor companiei dumneavoastra intr-o arhitectura unitara, care sa acopere cerintele de raportare, informare si propagare a informatiilor la nivelul organizatiei. O astfel de arhitectura bazata pe automatizarea proceselor si interoperabilitate reduce birocratia, consumul de resurse, si face posibila conlucrarea intre diverse departamente, de la cel financiar pana la cel de resurse umane sau vanzari.

Solutiile ERP de la SDC va ofera posibilitatea integrarii informatiilor financiare intr-un sistem care permite livrarea in timp util a acestora catre management si oamenii cheie din companie pentru a facilita luarea celor mai bune decizii.
  • Unificarea informatiilor despre clienti - urmariti cu usurinta starea comenzilor si coordonati simultan procesele de productie, de inventar si de transport in/catre diferite zone.
  • Standardizarea si automatizarea proceselor de productie pentru cresterea productivitatii in timp ce scade necesitatea mentinerii marfurilor pe stoc.
  • Unificarea informatiilor despre resursele umane intr-o singura platforma.

Solutii ERP Oracle
SDC, prin parteneriatul cu Oracle, furnizeaza solutii ERP (Oracle E-Business Suite) in diverse zone de afaceri: Financiar (General Ledger, Payables, Receivables, Cash Management, Fixed Assets), Logistica (Procurement, Sales, Inventory), Productie (continua si discreta), Managementul proiectelor, Resurse umane si salarizare, toate fiind astfel proiectate pentru a obtine rezultate eficiente din punct de vedere al performantei si costurilor. Aceste solutii sunt elaborate  in functie de nevoile specifice clientului si beneficieaza de experienta vasta in ceea ce priveste metodologia, planificarea, suportul tehnic si integrarea de astfel sisteme pe care SDC o detine.

Prima pagina Solutii Enterprise Resource Planning